Integrerade Solceller

Ditt företag för integrerade solceller i Gävle/Gävleborg

Integrerade solceller från Lindab SolarRoof


Solar Power Solution är din partner för integrerade solceller i Gävle och Gävleborgsregionen. Lindab SolarRoof är det självklara valet för dig som prioriterar estetiken på ditt tak, men samtidigt vill bidra till den gröna omställningen med solceller. Den tunna solcellsfilmen mellan bandtäckningen på plåten är inte ens 3mm tjock, och smälter in otroligt bra med ditt nya falsade plåttak.

Kontakta oss så berättar vi gladeligen mer om denna lösning!

Går du i tankarna för ett takbyte, men har även övervägt solceller?

  
Genom ett nytt tak med integrerade solceller kan du maximera din energibesparing och förbättra din fastighets energieffektivitet, samtidigt som du höjer värdet på din fastighet med ett helt nytt falsat plåttak. Vårt erfarna team av solenergiexperter står redo att skapa skräddarsydda lösningar som passar dina behov och förutsättningar. Ta steget mot en mer hållbar framtid och kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Kontakt


​​​​​​​Telefon: 072-170 10 50
E-post: info@solarpowersolutions.se

Adress
Strömsbrovägen 45
803 09 Gävle​​​​​​​

Läs gärna våra värdeord eller varför inte ta en titt på våra referenser?
  • Högkvalitativa materialval för pålitlig och ren energiproduktion i Gävle och Gävleborgsregionen.
  • Effektiva solcellslösningar som minskar din elkostnad och miljöpåverkan samtidigt som de främjar energibesparingar.
  • Möjlighet att optimera energibesparingen genom kombinationen av solcellspaneler och takbyte för din fastighet i Gävle.
  • Personlig service och skräddarsydda lösningar för att säkerställa att din övergång till solenergi blir en smidig och lönsam upplevelse.